Yogi (reu, 8 jaar) 18/9/2017

- naam: Yogi
- leeftijd: rond 8 jaar
- reu/teefje: reu
- gesteriliseerd/gecastreerd: niet gecastreerd.
- stamboom? Kooiker hondje maar heb geen weet van een stamboom.
- wat kan het hondje al? Heeft het les gevolgd? Hij heeft geen les gevolgd. Hij kan zitten en pootje geven. Kan enkel de basis. Kan naast een fiets lopen en loopt vaak los.
- heeft het hondje een speciale geschiedenis? Hij heeft een eerste eigenaar gehad die echt niet goed was voor hem. Heel de dag in een garage en zag enkel iemand voor eten te geven. Zat onder de vlooien en was ondervoed toen hij bij ons aankwam.
- al wat nog nuttig lijkt voor de nieuwe eigenaar: hij is er altijd graag bij, heeft veel beweging nodig. Is snel bang. Houdt er van om op de manege rond te lopen of in het bos. Alleen zitten vindt hij absoluut niet fijn. Ik wil dan ook geen mensen die samen heel de dag gaan werken en waar hij alleen zit. Hij leeft bij ons in huis dus wil ook niet dat hij in een kot buiten moet zitten. Als hij alleen gelaten wordt voor aantal uren uit hij zijn ongenoegen door binnen te plassen en te blaffen en te huilen. Hij is ontzettend lief en aanhankelijk.. Zou heel de dag gestreeld kunnen worden. Drukte van kinderen vindt hij niet leuk, dan zoekt hij een rustiger plekje op. Dus een gezin met kleine kinderen is niet ideaal voor hem. Hij verliest ook vaak veel haar.
Yogi